Schade afhandeling aardbevingen

Phasellus mattis ligula ut egestas porta. Suspendisse posuere velit a maximus egestas. Duis mattis neque quis nunc tincidunt ac hendrerit libero mattis. Donec quis sapien sodales tincidunt risus quis euismod nunc. Suspendisse posuere velit a maximus egestas.

Schadeafhandeling voor alle gedupeerden van gas- en/of zoutwinning!

De Partij vóór het Noorden wil de totale en snelle afhandeling van gemelde en nog te melden schades aan woonhuizen. We willen dat er snelheid gemaakt wordt. In deze periode dient er een plan van aanpak gemaakt te worden voor alle gemelde schade aan woonhuizen, scholen en andere gebouwen.

Het duurt allemaal veel te lang. Er dient een einde te komen aan de juridisch-administratieve rompslomp bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) en de Nationale Coördinator Groningen (NCG). Om de afhandeling te versnellen moet er voor de schadeafhandeling en de versterking moet één loket
komen. Voor inwoners van onze provincie moet het duidelijk zijn hoe, waar en wanneer schade te melden. Er moet bij de beoordeling van de schades met één maat gemeten worden.
Groningen is van “ONS”!