Terug naar Onze mensen in de Gemeente oldambt

Janet de Wal

Gemeenteraadslid & fractievoorzitter - Oldambt
Janet.deWal @ gemeente-Oldambt.nl

Ik ben Janet de Wal, woon in het mooie Midwolda, en sinds februari 2021 raadslid voor de Partij voor het Noorden.

Waarom heb ik mij verkiesbaar gesteld voor de Partij voor het Noorden?
Zo’n 11 jaar geleden ben ik lid geworden van de Partij voor het Noorden, omdat deze partij politiek voert zonder landelijke restricties en met een groot sociaal gevoel voor de inwoners. En dit nog altijd doet; dichtbij en in goed contact met de inwoners. Ik ben er trots op dat ik dat sociale geluid mag laten horen in de raadzaal.

Waarom zou je op mij moeten stemmen? 
Voor mij persoonlijk is het belangrijk om voor de inwoners een sterk en rechtvaardige sociale gemeente te behouden, daar wil ik me de komende vier jaar weer voor inzetten. Door uw stem aan mij te geven wil ik mij de komende vier jaar opnieuw hard maken voor een sociaal en leefbaar Oldambt en Omdat politiek altijd over mensen gaat!!!

Janet de Wal

ONZE MENSEN

Bij de Partij vóór het Noorden staat de mens centraal. Dat zie je in alles wat we doen terug. Geen Haagse mores, maar echt aandacht voor de mens. De Partij vóór het Noorden is ruim 20 jaar geleden opgericht om de belangen van de inwoners van Groningen te behartigen. Toen al zagen we dat het mis ging, dat Groningen vooral als een wingewest werd gezien. Dat moet anders, dat kan anders. De mensen van de Partij vóór het Noorden zetten zich in om te vechten voor de rechten en belangen van mensen in Groningen. We zorgen ervoor dat u gehoord wordt en vertegenwoordigd wordt op alle overheidsniveaus!

Onze_Mensen