Provincie Groningen

Sed vitae neque vitae purus scelerisque aliquet. Proin at libero vitae nulla sollicitudin ornare. Nullam fringilla velit a ultrices varius. Integer ultricies sem sed velit auctor at gravida nisi pellentesque. Sed vitae neque vitae purus scelerisque aliquet.

ONAFHANKELIJK, AMBITIEUS EN REGIONAAL: DÁT IS DE PARTIJ VÓÓR HET NOORDEN!

Wij zijn een politieke partij die zich inzet voor de belangen van alle Groningers en die hard werkt aan een betere toekomst voor zowel Stad als Ommeland. Voor ons betekent dat een dichte gaskraan, een sterke economie, een aantrekkelijk landschap en een verenigd Noorden dat zich politiek sterk kan maken!


Als u geïnteresseerd bent in het bijdragen aan een sterker en gezonder Groningen, dan nodigen wij u van harte uit om deze website te verkennen voor verdere informatie over onze partij, ons beleid en onze waarden. Hier kunt u meer lezen over onze oorsprong, het huidige bestuur en natuurlijk onze missie en filosofie.


Wij geloven dat we samen kunnen bouwen aan een betere en welvarende toekomst voor alle Groningers. Bedankt voor úw stem op Partij vóór het Noorden!