Leden zijn actief betrokken

Suspendisse ornare augue at est venenatis faucibus. Suspendisse vel nunc fermentum tempus eros sit amet ultricies nisi. Curabitur eu nunc et purus posuere mollis eu vitae nisi. Integer at turpis porttitor quam hendrerit tincidunt. Integer at turpis porttitor quam hendrerit tincidunt.

Leden van de Partij vóór het Noorden zijn actief betrokken bij het beleid van de Partij. Zij doen dit door gevraagd en ongevraagd mee te denken over allerlei onderwerpen die de Groningers aangaan. Wilt u ook meedenken over zaken die ons raken, meld u dan aan als lid. Doen! Want ieders mening telt!

Vóór Groningen!

ONZE MISSIE

De Partij vóór het Noorden vindt dat Noord-Nederland gezien moet worden als een moderne Europese regio met een geheel eigen identiteit. Wij geloven dat onze regio een sterke en zelfstandige economie kan hebben als wij daar op inzetten. Noord-Nederland moet namelijk minder afhankelijk worden van de Randstad en politiek Den Haag. Daarom pleiten wij voor sterke verbindingen tussen Fryslân, Drenthe en Groningen én willen wij uitbreiding van de betrekkingen met het Duitse grensgebied. 


Samen staan we sterk. Samen staan we vóór het Noorden! 


 Lees meer

ONZE MENSEN

Bij de Partij vóór het Noorden staat de mens centraal. Dat zie je in alles wat we doen terug. Geen Haagse mores, maar echt aandacht voor de mens. De Partij vóór het Noorden is ruim 20 jaar geleden opgericht om de belangen van de inwoners van Groningen te behartigen. Toen al zagen we dat het mis ging, dat Groningen vooral als een wingewest werd gezien. Dat moet anders, dat kan anders. De mensen van de Partij vóór het Noorden zetten zich in om te vechten voor de rechten en belangen van mensen in Groningen. We zorgen ervoor dat u gehoord wordt en vertegenwoordigd wordt op alle overheidsniveaus!

Onze_Mensen

bekijk hier onze

verkiezingsprogramma's Lees meer