Terug naar De partij

Vacature: Partijvoorzitter gezocht bij Partij vóór het Noorden

Ben jij gepassioneerd door de belangen van het Noorden en gemotiveerd om de koers van onze politieke partij te leiden? Heb je een sterk leiderschapsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Partij vóór het Noorden is momenteel op zoek naar een nieuwe partijvoorzitter om ons team te versterken en de visie van onze partij verder uit te dragen. Als partijvoorzitter speel je een cruciale rol in het vormgeven van onze politieke agenda en het versterken van onze positie in het politieke landschap.

Functieomschrijving

Als partijvoorzitter ben je verantwoordelijk voor het overzien van de dagelijkse activiteiten van de partij en het leiden van het bestuur, waarbij je nauw samenwerkt met de leden, bestuursleden en politieke fracties. Je vertegenwoordigt de partij in verschillende gelegenheden en draagt bij aan het ontwikkelen van strategieën om onze doelstellingen te bereiken, met natuurlijk de volledige steun van het bestuur.

Contact

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun sollicitatiebrief en curriculum vitae te sturen naar secretaris@partijvoorhetnoorden.nl. De sollicitatietermijn sluit eind maart 2024, en gesprekken met geselecteerde kandidaten zullen spoedig daarna worden gepland.

Indien er vragen zijn over de sollicitatieprocedure, nodigen wij geïnteresseerden uit om contact op te nemen met de secretaris van het bestuur via secretaris@partijvoorhetnoorden.nl. We danken alle sollicitanten bij voorbaat voor hun interesse en inzet voor onze partij.

Kandidaten

Alleen sollicitaties van kandidaten die uitdrukkelijk zijn uitgenodigd door het bestuur van de Partij  vóór het Noorden zullen in overweging worden genomen. We waarderen de interesse van alle potentiële kandidaten, maar we vragen om begrip voor deze procedure.

Vacature Partijvoorzitter

Ben jij klaar om een leidende rol te spelen in het bevorderen van de belangen van het Noorden? Solliciteer vandaag nog en help ons de toekomst van onze regio vorm te geven!