Terug naar Wie zijn wij...

9. Eveline Oudhoff

Gepubliceerd op:
9. Eveline Oudhoff

Naam:            Oudhoff, E.H.M (Eveline)

Woonplaats:   Midwolda

Mail Eveline.

Twitter

 

Een aantal jaren geleden ben ik eens wezen kjken op een fractievergadering van de Partij voor het Noorden. Sindsdien ben ik actief binnen de partij als steunfractielid en vanaf  2014 tot 2018 raadslid. Vanuit die positie kan ik zeggen dat ik het interessant vind om bezig te zijn met het meedenken over de ontwikkelingen binnen het Oldambt. Als ik zie wat wij als  partij voor elkaar hebben gekregen, ben ik trots dat ik deel uitmaak van deze enthousiaste gedreven club. De mens staat bij de Partij voor het Noorden centraal. De Partij voor het Noorden is een partij die bezig is met "Omdenken" en dat spreekt mij erg aan.Daarom heb ik voor de Partij voor het Noorden gekozen. Mijn motto is, de kinderen hebben de toekomst! Door als nu als raadslid mee te denken, over de ontwikkeling van het Oldambt wil ik mijn steentje bijdragen.

Politieke interesse:

  • Ouderenbeleid
  • Jongerenbeleid
  • Toerisme
  • Energie

 

Persoonlijke achtergrond: 

Ik ben geboren in Haarlem. Als dochter van een ondernemers echtpaar, zijn wij in 1977 verhuisd naar Midwolda. Heb daar op school gezeten en ben daarna in Winschoten naar school gegaan. In het begin van mijn loopbaan ben ik in mijn vrije tijd terecht gekomen bij Omroep Scheemda. Daar heb ik een kinderprogramma gedaan. Na een aantal administratieve banen te hebben gehad, onder andere op een basisschool in Scheemda, ben ik in 1994 in de kinderopvang terecht gekomen en heb ik gewerkt bij Stichting Kinderopvang Winschoten. Intussen verschillende opleidingen en cursussen gedaan. Tijdens de cursus Verenigingsleidster van het KNGU heb ik gewerkt bij Gymnastiekvereniging M.S.V. Wat ik erg leuk vond. 

Ik heb deelgenomen aan de ondernemingsraad van de toenmalige Stichting kinderopvang Hoogezand-Sappemeer. Heb de redactie gedaan van verschillende nieuwsbrieven en krantjes. Ook heb ik samen gewerkt met de mensen van de AbvaKabo in een moeilijke periode van de kinderopvang.

Op het ogenblik ben ik oudercommissielid van de basisschool waar mijn zoon op school zit. Het organiseren en regelen van bijkomende zaken vind ik geweldig om te doen.

 

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid
Naam:            Nieboer, J (Jurrie) Woonplaats:  Winschoten  Mail Jurrie.  Telefoonnummer: 06-50415000  Facebook Twitter