Terug naar Wie zijn wij...

6. John Walters - Commissielid

Gepubliceerd op:
6. John Walters - Commissielid

Naam:Walters, J (John)

Woonplaats: Winschoten

Mail John.

 Facebook

Twitter

 

In het ondernemersgezin waarin ik ben grootgebracht liepen mijn ouders vaak tegen de regelgeving aan. Dat was één van de redenen waarom ik overheidsmanagement ben gaan studeren en deze opleiding heb ook afgerond.

Graag wil ik het verschil maken voor die inwoners, die de regelgeving allemaal op zich af zien komen en geen idee hebben wat de gevolgen van die regelgeving voor hen concreet betekent. Dat betekent op een duidelijke en heldere manier communiceren over de zaken die staan te gebeuren en daarvoor draagvlak creëren bij de inwoners.

Daarnaast wil ik graag als geboren en getogen Oost-Groninger de belangen behartigen van de kiezer van het prachtige gebied Oost-Groningen, waar de komende jaren heel wat staat te gebeuren.

 Ik heb voor de Partij voor het Noorden gekozen ten eerste omdat Oost Groningen en trouwens de hele provincie mij na aan het hart ligt. Ten tweede omdat de voorman, Jurrie Nieboer, mij een indruk geeft dat hij zich zonder ego en eigen belang met hart en ziel inzet voor de belangen van de kiezer en dit gebied. Mijn betrokkenheid bij dit gebied heeft mij doen besluiten mij op dezelfde wijze als hij, me sterk te wil maken voor de kiezer en voor het gebied. In de fractie van de Partij voor het Noorden Oldambt vind ik bevlogen mensen die het beste voor hebben met het Oldambt met de middelen die er zijn.

 

Politieke interesse:

 

  • Sociale zaken
  • MKB
  • Mijn politieke interesse is breed dus eigenlijk hebben alle facetten mijn interesse.

 

Persoonlijke interesse:

Ik woon samen met mijn vriendin en samen hebben wij een dochter. Ik heb een zeer breed interesse gebied qua hobby's maar op dit moment ben ik veel bezig met lezen, netwerken en aandacht voor mijn gezin.

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid
Naam:            Nieboer, J (Jurrie) Woonplaats:  Winschoten  Mail Jurrie.  Telefoonnummer: 06-50415000  Facebook Twitter