Terug naar Wie zijn wij...

4. Claudia Zuurman

Gepubliceerd op:
4. Claudia Zuurman

Naam: C.E. Zuurman (Claudia)

Woonplaats: Winschoten

Mail Claudia

Twitter

Van huis uit heb ik de interesse voor politiek met de paplepel ingegoten gekregen. Er ging geen bijeenkomst van onze familie voorbij of er ontstond wel een actuele politieke discussie die er soms zeer verhit aan toe ging.
Via social media geef ik mijn politieke mening regelmatig te kennen. Daardoor wekte ik vorig jaar op een gegeven moment de interesse van Jurrie Nieboer, die me uitnodigde om mee te komen kijken bij de fractievergaderingen van de Partij voor het Noorden.Vervolgens ben ik in maart 2016 steunfractielid geworden, en in december 2016 benoemd als raadscommissielid. De kracht van een lokale partij ligt mijns inziens in de korte lijnen met de achterban, waardoor je weet wat er speelt binnen de regio. Een uitgebreid netwerk is daarbij mijns inziens onmisbaar.


Politieke interessegebieden:


-Sociaal domein
-Openbare orde en veiligheid
-Cultuur


Persoonlijke achtergrond:


In 1969 ben ik geboren in Veendam, en de eerste jaren van mijn leven ben ik opgegroeid in de mooie dorpen Veele en Vlagtwedde. Op mijn 13e zijn we verhuisd naar Winschoten en ik heb daar in 1988 het VWO afgerond op de Winschoter Scholengemeenschap. Vanaf 1989 heb ik in allerlei administratieve functies gewerkt bij onder andere de Noordelijke Accountants Unie, de ABN AMRO, het GAK (nu UWV), Eekels Elektrotechniek, Arbeidsvoorziening Arbeidsintegratie en VluchtelingenWerk . In 2003 ben ik gestopt met werken om voor mijn gezin te zorgen. Daarbij heb ik tot op heden regelmatig vrijwilligerswerk gedaan (Unicef Winschoten, Astma Fonds Groningen, Cliëntenraad Kiwi Winschoten, Platform Mantelzorg Pekela, Nieuw Vredenhoven in Scheemda, 't Vondelhuys in Winschoten, Noodopvang Blauwestad). Sinds 1 april 2017 ben ik parttime werkzaam bij Buurtdiensten in Winschoten.
Ik hou van musea, lezen, films kijken, en ga graag de natuur in voor een lange wandeling.

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid
Naam:            Nieboer, J (Jurrie) Woonplaats:  Winschoten  Mail Jurrie.  Telefoonnummer: 06-50415000  Facebook Twitter