Terug naar Wie zijn wij...

3. Mark Kalse - Raadslid

Gepubliceerd op:
3. Mark Kalse - Raadslid

Naam: Kalse, M.M.W (Mark)

Woonplaats: Winschoten

Mail Mark.

Telefoon: 06-55477878

 

Facebook

 

Twitter

 

Als geboren Arnhemmer ben ik vanaf mijn 1e levensjaar in 1963 een getogen Winschoter en voel me daarmee een Sodommer in hart en nieren. Ik kom uit een Rooms Katholiek gezin waar de maatschappelijke verantwoordelijkheid altijd hoog in het vaandel stond; een moeder die, tot op heden nog steeds, actief is in allerlei welzijns-groepjes en een (inmiddels overleden) vader die eveneens actief was in het welzijn van Winschoten e.o. in het algemeen en als CDA-raadslid in het politiek bijzondere.

Reeds vanaf de basisschool liep ik deze verantwoordelijkheid niet uit de weg en werd in het 1e jaar daarna al voorzitter van het leerlingen comité. Jong als ik was leerde ik daar de eerste beginselen van democratisch overleg en belangenbehartiging voor mijn medeleerlingen. In de jaren daarna werd dit gevolgd door veel uiteenlopende functies; variërend van diverse voorzitterschappen, secretariaten, penningmeesterschappen, PR-functies, in zowel landelijke als regionale besturen, verenigingen en openbare organen. In mijn meest recente functies als schoolbestuurder, vertegenwoordigend lid in het gemeentelijk wijkplatform centrum en zèker als voorzitter van Sodom Invites You raakte ik steeds nauwer betrokken bij het gemeentelijk apparaat en haar vertegenwoordigers, zowel beleidsbepalend alsook uitvoerend. Hierdoor werd mijn immer aanwezige politieke interesse opnieuw steeds meer aangewakkerd alsmede ook door recente ontwikkelingen en debacles als De Klinker en Blauwe Stad. Verbaasd en vooral geërgerd door de latente houding van diverse huidige gemeentelijke volksvertegenwoordigers, welke zich enkel het verwarmen der stoelenpluche en het volgen van de meerderheid te doel gesteld hebben, voel ik opnieuw geroepen de daad bij het woord te voegen door mij kandidaat te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. In de Partij voor het Noorden denk ik daarin een perfecte partner te hebben gevonden en zie ik een wederzijdse aanvulling in belangen en voor de toekomstige gemeente Oldambt in het bijzonder zonder enige beperkingen door landelijke partij standpunten en richtlijnen of religieuze beperkingen.

 

Politieke interesse:

  • Onderwijs
  • Sport

 

 

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid
Naam:            Nieboer, J (Jurrie) Woonplaats:  Winschoten  Mail Jurrie.  Telefoonnummer: 06-50415000  Facebook Twitter