Terug naar Wie zijn wij...

2. Kirsten Bos-Perdok - Raadslid

Gepubliceerd op:
2. Kirsten Bos-Perdok - Raadslid

 Naam: Bos-Perdok. K (Kirsten)

Woonplaats: Winschoten

Mail Kirsten

Twitter

 

Politiek saai? Absoluut niet! Wanneer je het over politiek hebt, dan heb je het namelijk over het wegen van belangen. Uiteindelijk hebben die belangen altijd betrekking op mensen, direct of indirect.

Dat wegen van belangen, het zoeken naar de best mogelijke oplossing, waarbij soms ook wel wat ideologie om de hoek komt kijken, is iets wat mij mijn hele leven al heeft getrokken. Onrecht is bijvoorbeeld iets waar ik heel slecht tegen kan. Dat is ook de reden waarom ik op mijn 18e rechten ben gaan studeren, vanuit een sterk innerlijk gevoel om mensen te helpen. Zo heeft mij ook altijd de politiek al getrokken. Doordat ik in mijn huidige baan als ambtenaar voor de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen nauw betrokken ben bij besluitvormingsprocessen binnen gemeenten, weet ik ook hoe enerverend, interessant en betekenisvol de lokale politiek kan zijn.

Juist de Partij voor het Noorden zet zich als noordelijke, en niet landelijk gebonden partij, erg in voor de provincie Groningen en onze mooie gemeente Oldambt. De Partij voor het Noorden staat voor betekenisvolle politiek en daarom ben ik er trots op dat ik als geboren en getogen Winschotense mij onder de vlag van deze partij sterk kan maken voor de belangen van u en onze mooie gemeente.

Politieke interesses:

- Economie/ werkgelegenheid;

- Het sociaal domein ( Wmo, armoede, schuldhulp); - Ruimtelijke ordening en infrastructuur;

- Het dossier m.b.t. gaswinning;

- Welzijn/ volksgezondheid;

- milieu, duurzaamheid en energie.

Mijn persoonlijke achtergrond:

Ik ben een geboren en getogen Winschotense en de gemeente Oldambt heeft een apart plekje in mijn hart. Dit is het gebied waar mijn familie, mijn voorouders sinds jaar en dag hebben gewoond. Je zou kunnen zeggen dat ik er daarom in een zekere, positieve, zin ben verankerd. Nadat ik het VWO had afgerond heb ik tijdelijk Oost Groningen verlaten om voor mijn studie rechten op kamers te gaan wonen in Groningen. Dit uitstapje heeft eventjes geduurd maar nadat ik eenmaal was getrouwd en net was bevallen van mijn zoon lonkte daar toch weer de rust en de gemoedelijke omgeving van de Winschoter toren. Inmiddels wonen we alweer jaren in Winschoten. Ik ben moeder van een zoon en een dochter en gelukkig getrouwd. Ik werk, na jaren werkzaam te zijn geweest als advocaat en jurist, nu als afdelingshoofd van de afdelingen Zorg en Inkomensvoorziening bij de samenwerkingsorganisatie van de gemeenten De Wolden en Hoogeveen. Op de school van mijn kinderen ben ik actief in de medezeggenschapsraad en in het weekend ben ik coach van de F-jes bij HCW, waar beide kinderen hockey spelen.

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid
Naam:            Nieboer, J (Jurrie) Woonplaats:  Winschoten  Mail Jurrie.  Telefoonnummer: 06-50415000  Facebook Twitter