Terug naar Wie zijn wij...

10. Henk de Vrieze

Gepubliceerd op:
10. Henk de Vrieze

Naam:           De Vrieze, H (Henk)

Woonplaats: Scheemda

Mail Henk.

Politiek is me met de paplepel ingegoten, door met name mijn vader. Graag zou ik vanuit die politiek toch invloed willen uitoefenen op ons leefmilieu in het Oldambt en verder. De Partij voor het Noorden is voor mij de Partij om dit te doen. In 1999 heb ik mij bij de provinciale fractie van de Partij voor het Noorden aangesloten. Toen in 2009 in het Oldambt een fractie opgericht werd vanwege de aankomende herindeling van Winschoten, Scheemda en Reiderland, ben ik mij daar onmiddellijk voor in gaan zetten. 

In 2010 zijn wij met de Partij begonnen aan de realisatie van de Historische haven in Winschoten. Een prachtig project om weer leven in de haven te brengen en een beetje de oude tijden terug brengen. Als bestuurslid van de Stichting Tramhaven Winschoten zet ik mij met hart en ziel in voor de historische schepenen de haven.

 

Politieke interesse:

  • Energie (met name duurzame energie)
  • infrastructuur
  • Toekomstvisie Grenzenloos Goud
  • Grensoverschrijdende samenwerking 

 

 

Persoonlijke achtergrond

Na ongeveer elf jaar in Winschoten te hebben gewoond, ben ik verhuisd naar Wedderveer. Alwaar ik tot mijn zeventiende heb gewoond. Ik ben toen weer verhuisd naar Winschoten. Heb daar ongeveer vijf jaar aan het marktplein gewoond. Vanaf mijn 22e heb ik samen met mijn vrouw mijn draai gevonden in Scheemda. En waar ook mijn twee kinderen, een dochter en een zoon, zijn geboren. Het grootste deel van mijn werkzame leven tot nu toe heb ik gewerkt in de wegenbouw. Verder heb ik over de hele wereld projecten gerealiseerd.

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid
Naam:            Nieboer, J (Jurrie) Woonplaats:  Winschoten  Mail Jurrie.  Telefoonnummer: 06-50415000  Facebook Twitter