Terug naar Wie zijn wij...

1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

Gepubliceerd op:
1. Jurrie Nieboer - Fractievoorzitter en raadslid

Naam:            Nieboer, J (Jurrie)

Woonplaats:  Winschoten 

Mail Jurrie. 

Telefoonnummer: 06-50415000 

Facebook

Twitter

 

Politiek gaat altijd over mensen, zaken die mensen aangaan, en daar moeten we zorgvuldig mee omgaan. Raadsleden moeten met de spreekwoordelijke "poten in de modder staan". In de samenleving staan en niet op een afstandje. Dat is voor mij de reden geweest om de politiek in te gaan en dat heb ik de afgelopen 9 jaar ook gedaan. Niet oeverloos vergaderen, maar in de maatschappij bezig zijn. 

Kiezers hebben er recht op dat er serieus met hun stem omgegaan wordt, daar mag men mij op afrekenen.

De Partij voor het Noorden is voor mij een logische keus. We wonen in een prachtgebied die door de rest van Nederland leeggezogen wordt, zonder daar de normale vergoeding (25 % van de aardgasbaten naar het Noorden) tegenover te stellen.

Teun-Jan Zanen, jarenlang  statenlid in de provincie Groningen voor de Partij voor het Noorden, heeft daarom 16 jaar geleden  de Partij voor het Noorden opgericht. juist om deze misstanden aan de kaak te stellen. jarenlang is hij uitgelachen en uitgehoond om zijn ideeën. Hij is dan ook mijn grote voorbeeld in de politiek.

We zijn nu 9 jaar bezig in de gemeente Oldambt. Negen jaar doe(n) ik/we dat met hart en ziel. want natuurlijk doe ik het niet alleen. de fratie PvhNOldambt is een leuke gedreven club mensen waar ik trots op ben.  

Als ik terug kijk op de afgelopen raadsperiodes denk ik dat we als  partij in het Oldambt onszelf goed hebben neergezet. Mensen op straat kennen de Partij voor het Noorden.  

We willen ook in de nieuwe  periode weer het verschil blijven uitmaken. Transparante, eerlijke en duidelijke politiek bedrijven. en voor mezelf heel belangrijk, met respect naar andere partijen en naar onze inwoners.

Verder, kijkend naar de fractie Oldambt, vind ik het een club die niet denkt in termen van links of rechts, maar in het belang van de Oldambster inwoners. De lokale gebondenheid, maar ook direct weer het onafhankelijke (niet aan een Haagse partij gebonden)  spreekt me aan.

Politieke interesse:

  • Openbare orde en veiligheid
  • Sociaal domein
  • Cultuur
  • M.K.B. (in de breedste zin van het woord)
  • Economie
  • Bestuurlijke zaken.

 

Persoonlijke achtergrond:

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als communicatieadviseur bij Afeer. Dit is samen met de politiek een leuke combinatie, waarbij ik duidelijk aan wil tekenen werk en politiek goed gescheiden te kunnen houden. Dat is juist in deze combinatie erg belangrijk. 

Ik ben getrouwd met Heddy Smit en samen hebben wij een dochter. 

Politiek bedrijven is mijn passie en hobby. Het bezig zijn voor je gemeente en voor je gemeenschap. Daarnaast luister ik graag naar muziek, bezoek concerten, lees graag en ga graag gezellig uit. 

Foto's

Bekijk ook

Bard Boon - Wethouder

Bard Boon  - Wethouder
Naam :  Boon, B (Bard)  Woonplaats: Scheemda Mail Bard Telefoonnummer: 0597 - 48 23 24
 

2. Kirsten Bos-Perdok - Raadslid

2. Kirsten Bos-Perdok - Raadslid
 Naam: Bos-Perdok. K (Kirsten) Woonplaats: Winschoten Mail Kirsten Twitter
 

3. Mark Kalse - Raadslid

3. Mark Kalse - Raadslid
Naam: Kalse, M.M.W (Mark) Woonplaats: Winschoten Mail Mark. Telefoon: 06-55477878   Facebook   Twitter