Terug naar Persberichten Provinciale Staten

Waarom de Partij voor het Noorden?

Gepubliceerd op:
Waarom de Partij voor het Noorden?

 

Waarom kiezen voor de PvhN?
 

 


De Partij voor het Noorden komt de laatste weken met enige regelmaat in het programma van WNL “Goedemorgen Nederland”. Ook op NPO radio en op de lokale omroepen worden wij vaak gevraagd.
 
Wij zien het als een manier om naast Groningen ook de rest van Nederland te betrekken bij de problematiek in onze provincie en in het noorden. En niet alleen de bevingsproblematiek, maar ook bijvoorbeeld de sociaal en economische achterstand. Regiofondsen en vooral het NPG moet Groningen en het Noorden helpen weer een sterke regio te worden.
 
De Groningse wrevel moet doordringen in Den Haag en ook in de rest van Nederland, eventueel met gestrekt been. In Groningen is echt wel iets aan de hand!
 
De Partij voor het Noorden is hier actief mee bezig. Voor een eerlijke welstand en welvaart verdeling in Nederland. Voor u.
 
Daarom lokaal, daarom PvhN! 
 
 
 
 

Trouw: De Partij voor het Noorden is 'recht veur zien kop'

Trouw: De Partij voor het Noorden is 'recht veur zien kop'
De Partij voor het Noorden bestaat dit jaar twintig jaar en viert dat met een gooi naar een raadszetel in de gemeente Groningen. Een eerdere poging da…
 

Eerder spraken wij op deze pagina over een samenwerking tussen GroenLinks en de Partij voor het Noorden over vragen rondom de datacenters in Groningen…