Terug naar Nieuws

Felicitaties aan lokale partijen!

Gepubliceerd op:
Felicitaties aan lokale partijen!

Het bestuur van de Partij voor het Noorden feliciteert de lokale partijen allerhartelijkst met de geweldige overwinning bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart jl.

De onafhankelijken zijn nog groter geworden in Nederland en wederom de grootste in de gemeenteraden. Een hele serieuze factor waar de gevestigde landelijke politieke partijen rekening mee moeten houden. Wij gaan niet meer weg! Natuurlijk gaan onze felicitaties vooral uit naar onze afdeling in de gemeente Oldambt. #teampvhn heeft daar een geweldige campagne neergezet en de afgelopen vier jaar als collegepartij laten zien dat ze ook een prima bestuurderspartij kan zijn. Onder leiding van Jurrie Nieboer als fractievoorzitter samen met wethouder Bard Boon namen zij de verantwoordelijkheid voor Oldambt afgelopen 4 jaar. Wij zijn geweldig trots!

Partij voor het Noorden wil ‘Top’ 'bevings' Gedeputeerde

Partij voor het Noorden wil ‘Top’  'bevings' Gedeputeerde
 Gedeputeerde voor uitsluitend schadeafhandeling, versterking en NPG      
 

Valse start Nationaal Programma Groningen

Valse start Nationaal Programma Groningen
De partij voor het Noorden gaat een motie indienen in Provinciale Staten met betrekking tot de verdeling van het Nationaal Programma Groningen. (1,15 miljard euro) Gemeenten in het aardbevingsgebied krijgen sowieso 15 miljoen euro per gemeente, die zij naar eigen invulling mogen besteden aan dorpsvernieuwing. Echter gemeenten die in 2018 zijn geherindeeld missen nu een hoop geld. Het gaat met nam…