Terug naar Nieuws

Felicitaties aan lokale partijen!

Gepubliceerd op:
Felicitaties aan lokale partijen!

Het bestuur van de Partij voor het Noorden feliciteert de lokale partijen allerhartelijkst met de geweldige overwinning bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart jl.

De onafhankelijken zijn nog groter geworden in Nederland en wederom de grootste in de gemeenteraden. Een hele serieuze factor waar de gevestigde landelijke politieke partijen rekening mee moeten houden. Wij gaan niet meer weg! Natuurlijk gaan onze felicitaties vooral uit naar onze afdeling in de gemeente Oldambt. #teampvhn heeft daar een geweldige campagne neergezet en de afgelopen vier jaar als collegepartij laten zien dat ze ook een prima bestuurderspartij kan zijn. Onder leiding van Jurrie Nieboer als fractievoorzitter samen met wethouder Bard Boon namen zij de verantwoordelijkheid voor Oldambt afgelopen 4 jaar. Wij zijn geweldig trots!

Gezocht: actieve inwoners DAL gemeente

Gezocht: actieve inwoners DAL gemeente
Wilt u met de Partij voor het Noorden (PvhN) actief meepraten binnen de nieuw te vormen gemeente Eemsdelta? De Partij voor het Noorden zoekt in gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum inwoners die mee willen denken, mee willen praten en vooral mee willen doen over zaken die van belang zijn in de nieuwe gemeente Eemsdelta.  De Partij voor het Noorden staat provinciaal voor de volgende on…
 

Dries Zwart over Groningen en Partij voor het Noorden (filmpje)

Dries Zwart over Groningen en Partij voor het Noorden (filmpje)