Terug naar Even bijpraten...

De werkbezoeken zijn weer gestart.

Gepubliceerd op:
De werkbezoeken zijn weer gestart.

De werkbezoeken zijn weer van start gegaan in het nieuwe jaar. Partij voor het Noorden gaat ook in 2017 weer op werkbezoekbezoek. We weten vanzelfsprekend veelal wat er leeft in Oldambt, maar het is goed elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Het eerste bezoek dat we hebben afgelegd was aan het VN Panel Oldambt. Het VN Panel is een organisatie, gehuisvest in de Boschpoort, die zich bezighouden met de acceptatie en toegankelijkheid van mensen met een beperking.  Jolanda Dale en twee jongeren van het jongerenpanel namen ons mee in de problematiek ronds deze acceptatie.  Goed om dit uitgelegd te krijgen van de mensen in de praktijk. Leerzaam en een prima doelstelling.

 

Natuurlijk was de fractie Oldambt dinsdag 7 februari ruim vertegenwoordigd in Groningen, bij de fakkeltocht als protest tegen de gaswinning en alles wat daar mee te maken heeft. Ruim 4000 mensen lieten hun stem daar horen, en met ons meer Oldambtsters. Ruim 1600 schadegevallen telt Oldambt op dit moment en de Partij voor het Noorden wil dat schadegevallen netjes en snel worden afgehandeld. Daarvoor moeten we af van de zogenaamde contouren, het gebied waarbinnen je alleen maar erkende schade kunt hebben. Schade =schade. Simpel zat. De Nam sloopt je huis, de Nam moet betalen. Mensen hebben hierdoor niet alleen schade aan hun huis, maar ook geestelijke schade.  En natuurlijk moet die kraan verder dicht, maar dat kost tijd. Maar het oplossen van alle leed eromheen moet sneller, eerlijker en beter.

 

Politiek gaat altijd over mensen! Juist omdat het over mensen gaat is het ook zo leuk. Mocht u meer hierover willen weten of bij ons meepraten en meehelpen? We stomen op naar de gemeenteraadverkiezingen 2018 en kunnen uw hulp goed gebruiken.
Op onze website
www.partijvoorhetnoorden.nl kunt u onder het kopje ‘Oldambt’ onze mailadressen vinden. Mail mij als u interesse hebt! U bent welkom om eens van gedachten te wisselen met mij.

 

Jurrie Nieboer

Partij voor het Noorden Oldambt

 Partij voor het Noorden in gesprek met Connexxion

 Partij voor het Noorden in gesprek met Connexxion
Eind 2019 maakte een oproep van de Partij voor het Noorden voorman Jurrie Nieboer op Facebook over klachten over de taxidiensten van Connexxion veel reacties los. Nieboer werd overstelpt met reacties met klachten over het taxivervoer voor zowel leerl…
 

Voorspoedig Nieuwjaar en taxi-leed Connexxion

Voorspoedig Nieuwjaar en taxi-leed Connexxion
Januari 2020 De fractie Oldambt van de Partij voor het Noorden wenst iedereen een heel goed 2020 toe. Het jaar is weer begonnen en we zijn er weer klaar voor. In de raad van januari gaan we het gesprek aan over de overlast van vuurwerk. In de Oldamb…