Betekenis van ons logo

Donec quis sapien sodales tincidunt risus quis euismod nunc. Integer in dui at metus finibus ultrices. Sed vitae neque vitae purus scelerisque aliquet. Sed vestibulum ex eu magna laoreet sit amet euismod odio euismod. Donec quis sapien sodales tincidunt risus quis euismod nunc.

Nam non est porttitor maximus leo vitae gravida dui.

de MENS STAAT CENTRAAL.

sTAD EN OMMELAND MOETEN GOED BEREIKBAAR ZIJN!

vOOR ZIENINGEN IN DORPEN EN WIJKEN MOGEN NOOIT WIJKEN.

Vóór Groningen!

ONZE MISSIE

De Partij vóór het Noorden vindt dat Noord-Nederland gezien moet worden als een moderne Europese regio met een geheel eigen identiteit. Wij geloven dat onze regio een sterke en zelfstandige economie kan hebben als wij daar op inzetten. Noord-Nederland moet namelijk minder afhankelijk worden van de Randstad en politiek Den Haag. Daarom pleiten wij voor sterke verbindingen binnen de regio én uitbreiding van de betrekkingen met het Duitse grensgebied. 


 Lees meer

ONZE MENSEN

Bij de Partij vóór het Noorden staat de mens centraal. Dat zie je in alles wat we doen terug. Geen Haagse mores, maar echt aandacht voor de mens. De Partij vóór het Noorden is ruim 20 jaar geleden opgericht om de belangen van de inwoners van Groningen te behartigen. Toen al zagen we dat het mis ging, dat Groningen vooral als een wingewest werd gezien. Dat moet anders, dat kan anders. De mensen van de Partij vóór het Noorden zetten zich in om te vechten voor de rechten en belangen van mensen in Groningen. We zorgen ervoor dat u gehoord wordt en vertegenwoordigd wordt op alle overheidsniveaus!